Verspreid U de Petitie Keuzevrijheid Eerstelijnszorg

Geplaatst op 24-02-2013

Dit nieuwsbericht als brief naar de vele lezers die wij elke dag mogen begroeten. Als u een praktijkeigenaar bent / kent, een website heeft of een groot netwerk heeft, helpt u dan met de distributie van de 'Petitie Keuzevrijheid Eerstelijnszorg'. 

Hulp bij distributie
Meer petities kan gerealiseerd worden door stukken te plaatsen in landelijke en regionale kranten, vrienden te emailen met de vraag de petitie in te vullen en door onderstaande artikelen op websites te plaatsen. Onderstaande teksten zijn vrij te gebruiken, gebruikt u daarbij graag de link naar de petitie. Het zijn drie varianten van dezelfde petitie. Met duizenden ingevulde petities en voorzitters van diverse verenigingen zullen wij de politiek gaan benaderen.

Artikel I
Het Slotervaart ziekenhuis in Amsterdam weigerde onlangs een contract te tekenen met de zorgverzekeraar Achmea. Naar aanleiding van dit bericht en de dreiging dat minister Schippers de keuzevrijheid vanaf 2014 volledig aan banden wil leggen, klonk in de media het protest tegen de toenemende macht van de zorgverzekeraars. Deze macht leidt nu reeds tot een beperking van de keuzevrijheid voor patiënten.
Tros Radar wijdde over het nieuws uit en vele grote websites op het gebied van de zorg kopten hierover. Deze strijd geldt ook voor de eerstelijnszorg: fysiotherapie, huisarts, psychologie, apotheek, logopedie, oefentherapie, tandarts en vele andere behandelaren in de eerstelijnszorg. De petitie voor keuzevrijheid in de eerstelijnszorg ook digitaal ondertekenen?
Petitie Keuzevrijheid Eerstelijnszorg

Artikel II
Het Slotervaart ziekenhuis in Amsterdam weigerde onlangs een contract te tekenen met de zorgverzekeraar Achmea. Naar aanleiding van dit bericht en de dreiging dat minister Schippers de keuzevrijheid vanaf 2014 volledig aan banden wil leggen, klonk in de media het protest tegen de toenemende macht van de zorgverzekeraars. Deze macht leidt nu reeds tot een beperking van de keuzevrijheid voor patiënten. Petitie Keuzevrijheid Eerstelijnszorg

Artikel III
Het Slotervaart ziekenhuis in Amsterdam weigerde onlangs een contract te tekenen met de zorgverzekeraar Achmea. Naar aanleiding van dit bericht klonk in de media het protest tegen de toenemende macht van de zorgverzekeraars. Deze macht leidt nu reeds tot een beperking van de keuzevrijheid voor patiënten. Petitie Keuzevrijheid Eerstelijnszorg

Fysiotherapie & Wetenschap Leiden

Politiek

Zorgverzekeraar

Corpus Mentis
Centrum voor Fysiotherapie & Wetenschap
Herenstraat 39
2313 AE Leiden
071 - 889 14 35
Fysiotherapie Leiden
Email praktijk: info@corpusmentis.nl
Email cursussen: cursus@corpusmentis.nl